Αεροπερπατητής Amila 360

Αεροπερπατητής Amila 360

Ο αεροπερπατητής AMILA 360ο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο προπόνησης για αποτελεσματική καύση λίπους, βελτίωσης ευελιξίας, τόνωση κοιλιακών, μοιρών και γλουτών. Η κίνηση του δεν είναι δισδιάστατη όπως των απλών αλλά 360ο.

Κίνηση 360ο
Κινήστε τα πόδια σας προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Ο αεροπερπατητής AMILA σας επιτρέπει κίνηση 360ο. Γυμνάστε το ισχίο σας εκτελώντας κάμψη (με μπροστινή κίνηση), απαγωγές εκτελώντας άσκηση μακριά από το σώμα, ή όλη την κυκλική κίνηση 360ο για μεγαλύτερη ευελιξία.

Υψηλής Ποιότητας Κατασκευή.
Το στιβαρό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, ενώ τα αντιολισθητικά πεντάλ εξασφαλίζουν πάντα ασφαλή έλεγχο κατά την προπόνηση. Το μέγιστο βάρος χρήστη είναι 100 κιλά. Οι λαστιχένιές λαβές είναι ανθεκτικές στον ιδρώτα και σας προσφέρουν ένα ευχάριστο πιάσιμο. Από την κονσόλα μπορείτε να βλέπετε τις επαναλήψεις που έχετε κάνει, ή τον χρόνο που πέρασε, ή τις θερμίδες που έχετε κάψει.

Η αναδιπλούμενη κατασκευή του είναι σχεδιασμένη για να χωράει εύκολα σε ένα ντουλάπι, ενώ όταν το χρειάζεστε πολύ γρήγορα μπορείτε να έχετε τον αεροπερπατητή έτοιμο προς χρήση

Διαστάσεις (cm)
128x79x53
Κίνηση Πλαϊνή
Ναι
Μετρητής
Χρόνος, Επαναλήψεις, Συνολικές επαναλήψεις, Θερμίδες, Scan
Χώρα Προέλευσης
ΚΙΝΑ
Βάρος (Kg)
16,8
Βελτιώνει το εύρος κίνησης των κάτω άκρων καθότι, η κίνηση 360° που διαθέτει, αυξάνει το επίπεδο δυσκολίας

• Κίνηση εμπρός-πίσω και πλαϊνή
• Εξασκεί πνεύμονες και καρδιαγγειακό σύστημα

> Μέγιστο βάρος χρήστη: 100Kg


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: 44079
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 199,90€

Ετικέτες: Αεροπερπατητής Amila 360