Βοηθητικά προπόνησης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Γυαλιά εκμάθησης τρίπλας μπάσκετ

Διαστάσεις:Μέγεθος Εφηβικό // Δ10 // Υλικό:Nylon με ελαστικό λουρί 50x2cm..

5,90€

Κώνοι ευκινησίας (4 τεμάχια)

Βελτιώστε την ευκινησία σας με τους Κώνους Προπόνησης της LivePro. Με τετράγωνη βάση για σταθερότητα και σχήμα τέτοιο πο..

11,00€

Field board

Διπλής Όψης Διαστάσεις:20x40cm // Ζ5 // Λοιπά Χαρακτηριστικά:Διπλής Όψης // Περιεχόμενα:1 στυλό, 1 σβύστρα // Υλικό:Πλα..

13,50€

Αλεξίπτωτο ταχύτητας

Χρησιμοποιήστε την αντίσταση του αέρα για να αναπτύξετε τη δύναμη, την ταχύτητα, την ευκινησία και τις αντιδράσεις σας!Τ..

15,00€

Coaching board

Μαγνητικός Βάρος:560gt // Διαστάσεις:22,7x35,5cm // Ζ5 // Λοιπά Χαρακτηριστικά:Μαγνητικός // Συσκευασία:Ζελατίνα // Υλι..

15,50€

SKLZ SHOTLOC BLACK SIZE 5

Βελτώστε τις βολές και τον έλεγχο της μπάλας με το ShotLoc. Αυτό το μικρό εργαλείο τοποθετείται ανάμεσα στα δάχτυλα για ..

16,39€

Στόχοι Ευκινησίας

Αυτοί οι Στόχοι είναι ιδανικοί για την οριοθέτηση των πατημάτων σας σε ασκήσεις ταχύτητας και ευκινησίας. Τεχνικά Χαρακτ..

23,00€

SKLZ MAGNA COACH BASKETBALL

Το MagnaCoach Basket δημιουργήθηκε για να κάνει τον σχεδιασμό της στρατηγικής του αγώνα πιο εύκολο και διαδραστικό. Αποτ..

31,47€

ADIDAS Αλεξίπτωτο ταχύτητας

Κάθε αθλητής φτάνει κάποια στιγμή σε ένα σημείο που δεν αισθάνεται πια άλλη δύναμη στα πόδια του – εκτός αν έχει αποκτήσ..

36,00€

SKLZ SHOT SPOTZ

Τα Spot Spotz χρησιμοποιούνται ως σημεία αναφοράς μέσα στο γήπεδο για την εκτέλεση ασκήσεων ταχύτητας, ευκινησ..

36,30€

IRANIAN KICK SHIELD OLYMPUS PVC LARGE

Ιρακινός στόχος ασπίδα olympus ΜεγάλοςΚατασκευασμένος από PVCΣχεδιασμένος σύμφωνα με την Ιρακινή φιλοσοφίαΔιαστάσεις (Υ ..

40,95€

SKLZ LATERAL RESISTOR PRO

Το Lateral Resistor Pro βοηθάει στην ταχύτητα εκκίνησης, αλλά και των πλάγιων βημάτων. Σχεδιάστηκε για την ενδυνάμωση τω..

41,69€

Λάστιχα Βελτίωσης Άλματος

Σύστημα με λάστιχα που επιτρέπει την αποτελεσματική εκγύμναση των μυών που ενεργοποιούνται στο κατακόρυφο άλμα, αυξάνοντ..

49,00€ 42,00€

SKLZ SPEED CHUTE

Το Speed Chute σας επιτρέπει να μεγιστοποίησετε την επιτάχυνση και την κορυφαία ταχύτητα μέσω της προοδευτικής αντίσταση..

47,85€