Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Σπιτική σοκολάτα πρωτεΐνης για όλους τους λάτρεις της σοκολάτας.
Μια καλή αφορμή (και μια καλή δικαιολογία) για να απολαύσουμε αυτό το τρυφερό κέρασμα που τόσο αγαπάμε.
Με τη συνταγή μας με πρωτεΐνη, θα τα λατρέψετε ακόμα περισσότερο!
Για 1 άτομο
32 g Παρθένο λάδι καρύδας
20 g Light Digest πρωτεΐνη ορού γάλακτος (σοκολάτα φουντουκιού)
32 g σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη
2 κ.σ. Φυσικό σιρόπι σφενδάμου χωρίς ζάχαρη
1 κουτ. Εκχύλισμα βανίλιας
(32 g = 1/4 φλιτζάνι)
Πως το φτιάχνω
Βήμα 1: Σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων, λιώστε απαλά το λάδι καρύδας, το σιρόπι σφενδάμου χωρίς ζάχαρη και τη βανίλια μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2: Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε τη σκόνη κακάο και τη σκόνη πρωτεΐνης. Ρίξτε το μείγμα στο μείγμα του λαδιού καρύδας και χτυπήστε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Βήμα 3: Ρίξτε τη σοκολάτα σε φορμάκια της αρεσκείας σας και παγώστε για 20 λεπτά πριν τη σερβίρετε.
Βήμα 4: Απολαύστε!