Κουπιά - Αξεσουάρ


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Σετ Επισκευής (Μπαλώματα)

Σε περίπτωση που σας τρύπησε ένα από τα φουσκωτά της Intex μπορείτε να το επισκευάσετε.Οδηγίες:Καθαρίστε καλά την περιοχ..

0,90€

Χωνευτός υποδοχέας καλαμιού ψαρέματος

ΥλικόΠλαστικόΕίδοςΥποδοχέας ΚαλαμιούΧώρα ΠροέλευσηςΚΙΝΑ..

8,90€

Κουπί

Κάντε κουπί το καλοκαίρι με το Deluxe Aluminum Oars από την Intex. Πολύ εύκολα στην συναρμολόγηση, ενώ για το «κλείδωμα»..

9,90€

Kayak Paddle

Διπλό κουπί κατάλληλο για Kayak από την Intex. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμινίου ελαφρύ ιδιαίτερης αντοχής,..

19,90€

Boat Oars

Σετ κουπιών από την Intex. Το κάθε κουπί είναι τριών σημείων και φτάνει τα 137 εκατοστά.Διαστάσεις (cm)137cm (έκαστο)Είδ..

22,90€

Βάση μοτέρ

Καθήστε πίσω και χαλαρώστε καθώς κάνετε την βόλτα σας στο νερό με μια βάρκα INTEX® τοποθετώντας το μοτέρ (68631) και την..

31,90€

HELMET 3.0 by Aztron®

Πληροί τα πρότυπα CE EN-1385.Σχεδιασμένο για θαλάσσια σπορ.Επένδυση αφρού μνήμης.Ελαφρύ εξωτερικό περίβλημα με οπές εξαε..

39,00€

Κάθισμα Καγιάκ – Kayak Seat (AQUATONE)

Κάθισμα Καγιάκ – Kayak SeatΜετατρέψτε το SUP σας σε Kayak με την τοποθέτηση του καθίσματος Kayak της Aquatone! Είναι ένα..

39,00€

Κάθισμα Καγιάκ – Kayak Seat By Aztron®

Κάθισμα Καγιάκ – Kayak Seat By Aztron®Υπάρχουν στιγμές που κουρασμένοι από την όρθια κωπηλασία θέλουμε να καθίσουμε και ..

39,00€

Υδατοστεγές κάλυμμα καθίσματος

> Για χρήση στο καγιάκ Rapier Γ12 // Λοιπά Χαρακτηριστικά:> Για χρήση στο καγιάκ Rapier..

64,90€

Ηλεκτρικό μοτέρ για βάρκες

Απολαύστε ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού στην λίμνη με το μοτέρ της Intex και εξερευνήστε αυτά τα φανταστικά μέρη για ψάρεμα..

249,90€