Συσκευές Μασάζ - Δόνησης


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Therabody - Theragun Duo Adapter

Duo Adapter, προσαρμογέας δύο κεφαλών Theragun.Το εξάρτημα Duo Adapter σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε δύο ..

29,00€

Therabody - Wave Solo

Σημειακή εφαρμογή με απαράμιλλη φορητότητα!Αυτή η εξαιρετικά φορητή και έξυπνη συσκευή θεραπείας δονήσεων παρέχει ε..

79,00€

Therabody - Βάση Φόρτισης Theragun Pro Charging Stand

Φορτίστε το Theragun Pro με μία κίνηση, τοποθετώντας το απλά στην βάση φόρτισης Pro Charging Stand.Ξεχάστε την ταλαιπωρί..

85,00€

Tunturi Massage Gun Mini

Με το Tunturi Massage Gun mini οι δύσκαμπτοι μύες και οι πόνοι εξαφανίζονται γρήγορα.Οι μύες σας μπορεί να καταπονηθούν ..

109,00€ 89,00€

Therabody - TheraFace Hot and Cold Rings Black

Αυτό το σετ περιλαμβάνει ένα δακτυλίδι ψυχρής και ένα θερμής δράσης που συνδέονται στη συσκευή TheraFace.Με την υποστήρι..

99,00€

Therabody - Wave Duo

Μοναδικό σχήμα για μοναδικές εφαρμογές!Με ανατομικό σχήμα για εφαρμογή στην πλάτη, τη σπονδυλική στήλη και τον αυχένα, α..

99,00€

Tunturi Massage Gun

Το πιστόλι μασάζ Tunturi Massage Gun είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης για να ζεστάνετε τους μύες πριν από την προπόνησή..

149,00€ 129,00€

SYNCA QUZY ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΓΚΡΙ

Ασύρματο μασάζ με χειριστήρια αλλαγής ταχύτηταςΜπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε και να απολαύσετε άνετο μασάζ όποτε θέλε..

149,00€ 134,10€

TRATAC MASSAGE ACTIVE BALL ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ

Το δυναμικό Massage - ACTIVE Roll της Tratac® με 3 σκάλες δόνησης είναι, συσκευή μασά..

139,00€

SYNCA KITTA MASSAGE GUN

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΧαλαρώστε την ένταση των μυών πριν την προπόνησηΜειώστε τη σφίξιμο στους μυς μετά την προπόνησηΠροώθηση..

159,00€ 143,10€

Therabody - Wave Roller

Ο έξυπνος κύλινδρος με δόνηση!Το Wave Roller συνδυάζει ισχυρή θεραπεία δόνησης και μια μοναδική κυματοειδή επιφάνεια για..

149,00€

Therabody – RecoveryPulse Arm

RecoveryPulse Arm από TherabodyΤο πρώτο συμπιεστικό ένδυμα (μανίκι) με δονήσεις για αποκατάσταση!Φορέστε στα χέρια σας τ..

149,00€

Therabody – RecoveryPulse Calf

RecoveryPulse Calf από TherabodyΤο πρώτο συμπιεστικό ένδυμα με δονήσεις για αποκατάσταση!Φορέστε στα πόδια σας το Recove..

149,00€

Therabody - Theragun Mini BLACK

Το Theragun Mini είναι ο συνεργάτης σας σε μέγεθος τσέπης, προσφέροντας ποιοτική και βαθιά μυϊκή θεραπεία με φορητότητα ..

199,00€

Therabody - Theragun Prime

Aθόρυβη. Ευφυής. Απλοποιημένη!Το Theragun Prime είναι η ευφυής συσκευή που δίνει προτεραιότητα σε όλα τα βασικά χαρακτηρ..

299,00€

Therabody - TheraFace PRO Black

8 θεραπείες σε 1 συσκευή. Αμέτρητες δυνατότητες. Η απόλυτη συσκευή για την υγεία του προσώπου.Συνδυάστε. Ρυθμίστε. Δημιο..

399,00€