Κρεατίνη Ironmaxx KREA7 SUPERALKALINE (180 TABLETS)

-17% Κρεατίνη Ironmaxx  KREA7 SUPERALKALINE (180 TABLETS)

To ισχυρότερo χάπι κρεατίνης στον κόσμο με ρυθμιστή του pH!

Η ταμπλέτα Krea7 Superalkaline της IronMaxx είναι μία βελτιωμένη σε pH μορφή κρεατίνης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη απορρόφηση των συστατικών της κρεατίνης χωρίς παρενέργειες, όπως κατακράτηση υγρών. Η πρωτοποριακή της σύνθεση περιλαμβάνει έξι τέλεια συντονισμένα παράγωγα κρεατίνης σε συνδυασμό με τροποποιημένο pH, μέσω του οποίου τα επίπεδα κρεατίνης παραμένουν εντελώς σταθερά και φτάνουν στα μυϊκά κύτταρα σε πλήρη ισχύ.

Η Ευρωπαική αρχή για την ασφάλεια των τροφίμων (ΕΑΑΤ) επιβεβαίωσε την επίδραση της κρεατίνης.

Λόγω της μέγιστης απορρόφησης της Krea7 Superalkaline από τους μύες, αυξάνονται σημαντικά τα αποθέματα παραγωγής τριφωσφορικής αδενοσίνης (ATP), με αποτέλεσμα να μπορείτε να προπονηθείτε εντατικότερα και για μεγαλύτερο διάστημα, διότι οι μύες σας έχουν στη διάθεσή τους περισσότερη ενέργεια και δύναμη. Αυτό το πλεονέκτημα της κρεαλκαλικής κρεατίνης οδηγεί στη θεαματική αύξηση των μυών και της δύναμης! Επίσης, αυτό το επαναστατικό προϊόν προάγει τη μυϊκή ανθεκτικότητα και επιταχύνει τη μυϊκή αποκατάσταση μετά από την άσκηση. Όλα αυτά τα οφέλη τα αποκομίζετε λαμβάνοντας πολύ μικρότερη δόση σε σχέση με τη μονοϋδρική κρεατίνη. 

Η Krea7 Superalkaline είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα κρεατίνης πριν την προπόνηση κατάλληλο για αθλητές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τον μυϊκό όγκο και τη δύναμή τους. Δεν απαιτείται φάση φόρτωσης. Ακόμη, εφόσον δεν προκαλεί κατακράτηση υγρών στο σώμα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε  και σε περιόδους γράμμωσης για να τονώσετε τη μυϊκότητά σας.

Δοσολογία

Λαμβάνετε 2-3 ταμπλέτες την ημέρα με ένα ποτήρι νερό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: KREA7 SUPERALKALINE (180 TABLETS)
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 69,00€
  • 57,00€