Therabody - Theragun Prime

Therabody - Theragun Prime

Το Theragun Prime είναι η ευφυής συσκευή που δίνει προτεραιότητα σε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, χωρίς ωστόσο να κάνει συμβιβασμούς στην ισχύ και την αποτελεσματικότητα που αναζητείτε στην κρουστική μάλαξη.  Απαλλαχθείτε από την ένταση και τον πόνο στους μύες σας και κάντε την αποθεραπεία σας γρήγορα και αθόρυβα.

Διαθέτει 5 ταχύτητες, σύνδεση Bluetooth σε εφαρμογή (app), 4 κεφαλές και 1 μπαταρία λιθίου με αυτονομία 120 λεπτών.

Βασικά Χαρακτηριστικά. Δυνατό και Αθόρυβο!

Το Theragun Prime παρέχει την τέλεια ισορροπία μεταξύ δύναμης και στυλ.

Προσφέρει βαθιά μυϊκή θεραπεία για τις ανάγκες του σώματος σας. Αποτελεί το βασικό αλλά και ουσιαστικό ευφυές μοντέλο της σειράς. Συσκευή θεραπείας εργονομικά σχεδιασμένη για όλους. Σε συνδυασμό με το Therabody App ως οδηγό χρήσης, το Theragun Prime βοηθά στην ανακούφιση σας από την προπόνηση αλλά και την καθημερινή πίεση και άγχος.

PRIME LIFESTYLE 1 1

Όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για την καθημερινή φροντίδα του σώματος σας

Η συσκευή σας προσφέρει μία ανεπανάληπτη εμπειρία στην καθημερινή σας θεραπεία. Είτε η εργασία και η καθημερινότητα επιβαρύνουν το σώμα σας είτε είστε ασκούμενος ή αθλητής, το Theragun Prime προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, όπως την εργονομική λαβή, 5 διαφορετικές ταχύτητες, σύνδεση Bluetooth, 4 κεφαλές και μεγάλης διάρκειας μπαταρία.

PRIME PDP LIFESTYLE 2 1

Εργονομική Λαβή

Η πατενταρισμένη εργονομική τριγωνική λαβή σας προσφέρει 4 τρόπους να κρατάτε την συσκευή φθάνοντας εύκολα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Ενδείξεις LED

Οι 5 διαφορετικές ταχύτητες (1750, 1900, 2100, 2200, 2400) απεικονίζονται ως ένδειξη σε γραμμές LED, ενώ η εφαρμογή app σας  καθοδηγεί με προτεινόμενα προγράμματα θεραπείας, ενώ σας επιτρέπει να βλέπετε στην οθόνη του κινητού σας την ταχύτητα και δύναμη που εφαρμόζετε.

Ρυθμιζόμενη Ταχύτητα Κρούσης

Είτε θέλετε να εκτελέσετε μάλαξη σε ευαίσθητη περιοχή είτε χρειάζεστε την πλήρη ισχύ, η συσκευή σας να επιλέξετε κάποια από τις 5 ενσωματωμένες ταχύτητες (1750, 1900, 2100, 2200, 2400 κρούσεις ανά λεπτό) ή να ρυθμίσετε τη δική σας μέσω της εφαρμογής  στο εύρος 1750-2400 κρούσεων ανά λεπτό!

Μπαταρία που διαρκεί

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συσκευής είναι η ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου με μεγάλη διάρκεια 120 λεπτών συνεχούς λειτουργίας. Επίσης μπορεί να φορτιστεί με τη βάση φόρτισης (πωλείται ξεχωριστά).

PRIME LIFESTYLE HERO 2 1

Το ειδικά σχεδιασμένο μοτέρ χωρίς τριβές (brushless) χρησιμοποιεί την τεχνολογία QuietForce Technology™ που προσφέρει τη γνωστή δύναμη Theragun, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο αθόρυβο από ποτέ!

Η εφαρμογή Therabody συνεργάζεται με τις εφαρμογές Apple Health και Google και μαθαίνει από τα δεδομένα της δραστηριότητάς και τις συμπεριφορές σας ώστε να σας προτείνει μέσω Bluetooth εξατομικευμένα προγράμματα αποθεραπείας στη συσκευή σας.

Με αυτόν τον τρόπο θα σας καθοδηγήσει με εξατομικευμένο τρόπο πως να βελτιώσετε την υγεία σας.

Εύρος κρούσης

Το εύρος κρούσης φτάνει 60% βαθύτερα στο μυ σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές δόνησης του εμπορίου και φτάνει τα 16 χιλιοστά σε βάθος. Για το λόγο αυτό αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στους μύες, παράγει θερμότητα και τους ανακουφίζει από την ένταση.

Ταχύτητα

Με κατάλληλα επιλεγμένη συχνότητα κρούσης (40 φορές το δευτερόλεπτο), σας επιτρέπει να έχετε εστιασμένη τοπική δράση χωρίς ο εγκέφαλος να προλαβαίνει να συνηθίζει την διέγερση.

Δύναμη

Ο συνδυασμός ταχύτητας και δύναμης επιτρέπει να φθάσετε στην ρίζα του προβλήματος αυξάνοντας την κυκλοφορία και χαλαρώνοντας τον μυϊκό τόνο. Μπορείτε να εφαρμόσετε έως και 14 κιλά δύναμης χωρίς να υποχωρεί η συσκευή.

4 εξαρτήματα/κεφαλές που προσαρτώνται στη συσκευή, κατάλληλα για κάθε σημείο του σώματος και εφαρμογή.

Καθαρίζονται εύκολα, χάρη στο υλικό κατασκευής τους από μη πορώδη υλικά (closed cell foam).

  • Dampener– Χρησιμοποιείται σε μαλακές ή οστικές περιοχές. Ιδανικό για γενική χρήση.
  • StandardBall– Ιδανικό για γενική χρήση σε μεγάλες ή μικρές μυϊκές ομάδες.
  • Cone– Χρησιμοποιείται σε στοχευμένη μυϊκή θεραπεία, περιλαμβάνονται χέρια και πέλματα.
  • Thumb– Χρησιμοποιείται κυρίως σε σημεία πυροδότησης (triggerpoints) και στη μέση.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Κωδικός Προϊόντος: THERAGUN-PRIME
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 299,00€

Ετικέτες: Therabody - Theragun Prime

Το Theragun Mini είναι ο συνεργάτης σας σε μέγεθος τσέπης, προσφέροντας ποιοτική και βαθιά μυϊκή θερ..
199,00€
Το Theragun Elite προσφέρει ισχυρή μυϊκή θεραπεία σε βάθος σε μία εξαιρετικά αθόρυβη συσκευή κρουστι..
399,00€
Αθόρυβη αν και ισχυρή, με την κορυφαία επίδοση.Theragun PRO – η πιο ισχυρή συσκευή κρουστικής μάλαξη..
499,00€
Duo Adapter, προσαρμογέας δύο κεφαλών Theragun.Το εξάρτημα Duo Adapter σας επιτρέπει να χρησιμοποιεί..
29,00€
Με το Tunturi Massage Gun mini οι δύσκαμπτοι μύες και οι πόνοι εξαφανίζονται γρήγορα.Οι μύες σας μπο..
109,00€ 89,00€