Συσκευές Μασάζ - Αποθεραπεία


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Therabody - Theragun Duo Adapter

Duo Adapter, προσαρμογέας δύο κεφαλών Theragun.Το εξάρτημα Duo Adapter σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε δύο ..

29,00€

Tunturi Massage Gun Mini

Με το Tunturi Massage Gun mini οι δύσκαμπτοι μύες και οι πόνοι εξαφανίζονται γρήγορα.Οι μύες σας μπορεί να καταπονηθούν ..

70,00€

Therabody - Βάση Φόρτισης Theragun Pro Charging Stand

Φορτίστε το Theragun Pro με μία κίνηση, τοποθετώντας το απλά στην βάση φόρτισης Pro Charging Stand.Ξεχάστε την ταλαιπωρί..

85,00€

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ECO-MAT -51% Μη διαθέσιμο

ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ECO-MAT

Η κορυφαία συσκευή μασάζ στον κόσμο! Ο προσωπικός σας μασέρ και φυσιοθεραπευτής! Κάντε το καλύτερο δώρο στο σώμα σας!Κορ..

200,00€ 99,00€

TRATAC MASSAGE ACTIVE BALL ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ

Το δυναμικό Massage - ACTIVE Roll της Tratac® με 3 σκάλες δόνησης είναι, συσκευή μασά..

139,00€

SYNCA QUZY ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΓΚΡΙ

Ασύρματο μασάζ με χειριστήρια αλλαγής ταχύτηταςΜπορείτε να το πάρετε οπουδήποτε και να απολαύσετε άνετο μασάζ όποτε θέλε..

149,00€

SYNCA KITTA MASSAGE GUN

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΧαλαρώστε την ένταση των μυών πριν την προπόνησηΜειώστε τη σφίξιμο στους μυς μετά την προπόνησηΠροώθηση..

159,00€

Therabody - RecoveryAir Sleeve Προ-παραγγελία

Therabody - RecoveryAir Sleeve

Το κάλυμμα RecoveryAir Sleeve είναι κατάλληλο για μεμονωμένη θεραπεία είτε του δεξιού είτε του αριστερού χεριού. Είναι έ..

199,00€

Therabody - Theragun Mini BLACK

Το Theragun Mini είναι ο συνεργάτης σας σε μέγεθος τσέπης, προσφέροντας ποιοτική και βαθιά μυϊκή θεραπεία με φορητότητα ..

199,00€

Therabody - Theragun Prime

Aθόρυβη. Ευφυής. Απλοποιημένη!Το Theragun Prime είναι η ευφυής συσκευή που δίνει προτεραιότητα σε όλα τα βασικά χαρακτηρ..

299,00€

Therabody - RecoveryAir Vest Προ-παραγγελία

Therabody - RecoveryAir Vest

Το κάλυμμα Vest (τύπου μισού γιλέκου) είναι ένα μοναδικό στο είδος του κάλυμμα 8 θαλάμων που καλύπτει το άνω άκρο, θωρακ..

399,00€

Therabody - Theragun ELITE

Το Theragun Elite προσφέρει ισχυρή μυϊκή θεραπεία σε βάθος σε μία εξαιρετικά αθόρυβη συσκευή κρουστικής μάλαξης με προηγ..

399,00€

Tunturi Cardio Fit V20 Πλατφόρμα Δόνησης

Όργανο γυμναστικής με πλάκες, που λειτουργεί με δόνηση για την εκγύμναση των μυών.Τρεις λειτουργίες (2 μοτέρ).1. Ταλάντω..

399,00€

VIKING EZ-VIBRA PLATE (V-1008) ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΟΝΗΣΗΣ

Πλατφόρμα δόνησης οικιακής χρήσης με αμφίπλευρη  δόνηση. Καλαίσθητη, στιβαρή κατασκευή με μεγάλη πλατφόρμα για άνετ..

420,00€

AERIFY LITE ΜΠΟΤΕΣ ΠΡΕΣΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΠΟΤΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 4 ΘΑΛΑΜΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗH θεραπεία συμπίεσης ή πρεσσοθεραπεία, ως μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης, συμπιέζει και αποσ..

529,99€

Therabody - Theragun PRO

Αθόρυβη αν και ισχυρή, με την κορυφαία επίδοση.Theragun PRO – η πιο ισχυρή συσκευή κρουστικής μάλαξης, επαγγελματικού επ..

599,00€