Προπόνησης - Εκγύμνασης

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Ζώνη εκμάθησης αποφυγής

Το τέλειο εξάρτημα προπόνησης για αθλήματα που απαιτούν στενό μαρκάρισμα σε μικρό χώρο Δ10 // Λοιπά Χαρακτηριστικά:Το τ..

3,50€

Βάση για στύλους (3 τρύπες)

ΥλικόΠλαστικόΛοιπά Χαρακτηριστικά> Διάμετρος: 27cm> Υλικό: Λάστιχο> Συμβατότητα: Στύλοι 25mm> Βάρος: 1.30kg•..

5,55€

Ζώνη αντίστασης

Ιμάντας με ζώνη μέσης ρυθμιζόμενη μέχρι διάμετρο 106 εκ. και δύο (2) χερούλια Δ10 // Λοιπά Χαρακτηριστικά:Ιμάντας με ζώ..

10,90€

Κώνοι ευκινησίας (4 τεμάχια)

Βελτιώστε την ευκινησία σας με τους Κώνους Προπόνησης της LivePro. Με τετράγωνη βάση για σταθερότητα και σχήμα τέτοιο πο..

11,00€

Αλεξίπτωτο ταχύτητας

Χρησιμοποιήστε την αντίσταση του αέρα για να αναπτύξετε τη δύναμη, την ταχύτητα, την ευκινησία και τις αντιδράσεις σας!Τ..

15,00€

Ζώνη αντίστασης

Ιμάντας με χάμουρα ώμου αντί για ζώνη μέσης Δ10 // Λοιπά Χαρακτηριστικά:Ιμάντας με χάμουρα ώμου αντί για ζώνη μέσης // ..

19,90€

Στόχοι Ευκινησίας

Αυτοί οι Στόχοι είναι ιδανικοί για την οριοθέτηση των πατημάτων σας σε ασκήσεις ταχύτητας και ευκινησίας. Τεχνικά Χαρακτ..

23,00€

Αλεξίπτωτο αντίστασης

Αλεξίπτωτο αντίστασης με ζώνη με μαξιλαράκι Δ10 // Λοιπά Χαρακτηριστικά:Αλεξίπτωτο αντίστασης με ζώνη με μαξιλαράκι // ..

32,90€

Hexagonal Speed Training Ladder

Περιεχόμενα 6 στεφάνια, 6 κλιπΛοιπά Χαρακτηριστικά> Διαστάσεις στεφανιού: 49,5x56cm• Η καλύτερη σκάλα για την εκτέλεσ..

33,90€

ADIDAS Αλεξίπτωτο ταχύτητας

Κάθε αθλητής φτάνει κάποια στιγμή σε ένα σημείο που δεν αισθάνεται πια άλλη δύναμη στα πόδια του – εκτός αν έχει αποκτήσ..

36,00€

SKLZ SHOT SPOTZ

Τα Spot Spotz χρησιμοποιούνται ως σημεία αναφοράς μέσα στο γήπεδο για την εκτέλεση ασκήσεων ταχύτητας, ευκινησ..

36,30€

SKLZ LATERAL RESISTOR PRO

Το Lateral Resistor Pro βοηθάει στην ταχύτητα εκκίνησης, αλλά και των πλάγιων βημάτων. Σχεδιάστηκε για την ενδυνάμωση τω..

41,69€

SKLZ SPEED CHUTE

Το Speed Chute σας επιτρέπει να μεγιστοποίησετε την επιτάχυνση και την κορυφαία ταχύτητα μέσω της προοδευτικής αντίσταση..

47,85€

Ιμάντας Αντίστασης Με Ζώνη Μέσης C-6556 (Viking)

Σύστημα αντίστασης ιδανικό για την απόκτηση ισχύος και ταχύτητας σε κορμό και πόδια.Συνίσταται σε αθλητές εκρηκτικών αγω..

55,00€